Volle Zalen met Joke Bruijs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Joke Bruijs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Joke Bruijs gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is in Volle Zalen een portret van Joke Bruijs te zien. De actrice, zangeres en comédienne vierde onlangs haar zeventigste verjaardag; een mooi moment om met Cornald Maas terug te blikken op haar rijke carrière. Alle fragmenten uit deze uitzending Joke Bruijs openhartig over ziekte in Volle Zalen: "Ik liet niks merken" (video) Bekijk deze video » Ouderlijk huisToneel, theater, televisie: het was niet onmiddellijk de wereld waarin Joke Bruijs opgroeide, zo blijkt uit Volle Zalen. Als telg uit een eenvoudig na-oorlogs Rotterdams gezin - vader was kraandrijver, moeder runde het huishouden - was het handen uit de mouwen steken. Samen met Maas bezoekt Bruijs de wijk in Rotterdam Zuid waar haar ouderlijk huis stond. Gerard CoxZe wordt er herinnerd aan het verleden en de voortdurende strijd van het gezin de armoede buiten de deur te houden. De entertainmentcarrière van Bruijs begon op haar dertiende, toen ze een talentenjacht won. Ze vertelt over de magie van de samenwerking met haar ex-man Gerard Cox en blikt ze vooruit op haar nieuwe voorstelling ‘Joke zingt in haar moerstaal’ en de film Casa Coco. Bekijk ook Richard Groenendijk & Joke Bruijs in Secret Duets: Omarm me Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is in Volle Zalen een portret van Joke Bruijs te zien. De actrice, zangeres en comédienne vierde onlangs haar zeventigste verjaardag; een mooi moment om met Cornald Maas terug te blikken op haar rijke carrière.

Ouderlijk huis
Toneel, theater, televisie: het was niet onmiddellijk de wereld waarin Joke Bruijs opgroeide, zo blijkt uit Volle Zalen. Als telg uit een eenvoudig na-oorlogs Rotterdams gezin - vader was kraandrijver, moeder runde het huishouden - was het handen uit de mouwen steken. Samen met Maas bezoekt Bruijs de wijk in Rotterdam Zuid waar haar ouderlijk huis stond.

Gerard Cox
Ze wordt er herinnerd aan het verleden en de voortdurende strijd van het gezin de armoede buiten de deur te houden. De entertainmentcarrière van Bruijs begon op haar dertiende, toen ze een talentenjacht won. Ze vertelt over de magie van de samenwerking met haar ex-man Gerard Cox en blikt ze vooruit op haar nieuwe voorstelling ‘Joke zingt in haar moerstaal’ en de film Casa Coco.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV