Vrijdag in MAX PubQuiz: Rachel Rosier grapt over ‘varkenskop’ Sybrand Niessen

Vrijdag in MAX PubQuiz: Rachel Rosier grapt over ‘varkenskop’ Sybrand Niessen

Vrijdagavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van MAX PubQuiz. Deze keer is Rachel Rosier de hoofdgast en in de eerste beelden is te zien dat ze onder meer een optreden verzorgt. Maar dat niet alleen, de presentatrice deelt ook een lekkere sneer uit aan Sybrand Niessen, als ze een taart van een varkenskop op de bar zet. “Hij lijkt precies op jou.”

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van de MAX PubQuiz hieronder.

MAX PubQuiz is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX PubQuiz terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in <em>MAX PubQuiz</em>: Rachel Rosier grapt over ‘varkenskop’ Sybrand Niessen Vrijdagavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van MAX PubQuiz. Deze keer is Rachel Rosier de hoofdgast en in de eerste beelden is te zien dat ze onder meer een optreden verzorgt. Maar dat niet alleen, de presentatrice deelt ook een lekkere sneer uit aan Sybrand Niessen, als ze een taart van een varkenskop op de bar zet. “Hij lijkt precies op jou.” Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van de MAX PubQuiz hieronder. MAX PubQuiz is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX PubQuiz terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen MAX PubQuiz start met Anne-Marie Jung: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Vrijdag in de MAX PubQuiz: Steven Brunswijk zet de boel op stelten Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV