Video: Bloedfanatieke BN’ers over deelname aan De Alleskunner VIPS

Video: Bloedfanatieke BN’ers over deelname aan De Alleskunner VIPS

Video: Bloedfanatieke <em>BN’ers</em> over deelname aan <em>De Alleskunner VIPS</em> Maar liefst 55 bloedfanatieke BN'ers staan te trappelen om de titel te veroveren, maar daarvoor moeten ze wel zorgen dat ze bij geen enkel spel laatste worden. Tot de deelnemers aan dit seizoen van De Alleskunner VIPS behoren onder anderen Ferry Doedens, Danny Froger, Sylvia Geersen, Glenn Helder, Jasmine Sendar, Johan Vlemmix en Hannelore Zwitserlood. Het nieuwe seizoen van De Alleskunner VIPS is vanaf vrijdag 11 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook VI Vandaag gemist? Johan Derksen alsnog uitgenodigd voor De Alleskunner VIPS Bekijk deze video » Eerste beelden De Alleskunner VIPS: Justine Pelmelay raakt blikken andere deelnemer Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Maar liefst 55 bloedfanatieke BN'ers staan te trappelen om de titel te veroveren, maar daarvoor moeten ze wel zorgen dat ze bij geen enkel spel laatste worden. Tot de deelnemers aan dit seizoen van De Alleskunner VIPS behoren onder anderen Ferry Doedens, Danny Froger, Sylvia Geersen, Glenn Helder, Jasmine Sendar, Johan Vlemmix en Hannelore Zwitserlood.

Het nieuwe seizoen van De Alleskunner VIPS is vanaf vrijdag 11 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV