Floortje naar het einde van de wereld aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje naar het einde van de wereld aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje naar het einde van de wereld aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf donderdag is Floortje naar het einde van de wereld terug op NPO 1. In het nieuwe seizoen gaat Floortje weer op bezoek bij mensen die het roer radicaal hebben omgegooid en aan de andere kant van de wereld een nieuw leven zijn begonnen. Wekelijks vanaf 20.30 uur. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Uit een gevoel van onmacht is Floortje Dessing afgereisd naar Oekraïne Bekijk deze video » OntmoetenDit seizoen staat vooral in het teken van de COVID-restricties, waardoor veel reizen best lastig was. Floortje Dessing zelf zegt hierover: "Het voelde bijzonder om er weer op uit te gaan en mensen in alle uithoeken te ontmoeten." Eerste afleveringIn de eerste aflevering reist Floortje naar de Britse Alisa en Richard, die het drukke Londen verruilden voor een idyllische plek midden in de jungle. Na lange zwerftochten vonden zij twaalf jaar geleden deze plek en besloten dat ze hier hun drie kinderen wilden grootbrengen.
Uitzending :
Floortje naar het einde van de wereld aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf donderdag is Floortje naar het einde van de wereld terug op NPO 1. In het nieuwe seizoen gaat Floortje weer op bezoek bij mensen die het roer radicaal hebben omgegooid en aan de andere kant van de wereld een nieuw leven zijn begonnen. Wekelijks vanaf 20.30 uur.

Ontmoeten
Dit seizoen staat vooral in het teken van de COVID-restricties, waardoor veel reizen best lastig was. Floortje Dessing zelf zegt hierover: "Het voelde bijzonder om er weer op uit te gaan en mensen in alle uithoeken te ontmoeten."

Eerste aflevering
In de eerste aflevering reist Floortje naar de Britse Alisa en Richard, die het drukke Londen verruilden voor een idyllische plek midden in de jungle. Na lange zwerftochten vonden zij twaalf jaar geleden deze plek en besloten dat ze hier hun drie kinderen wilden grootbrengen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Floortje naar het einde van de wereld

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV