Marcel van Roosmalen bij Jinek: 'Forum en Ongehoord Nederland sturen hele meutes debielen richting Wormer'

Marcel van Roosmalen bij Jinek: 'Forum en Ongehoord Nederland sturen hele meutes debielen richting Wormer'

Omroep Ongehoord Nederland snapt blijkbaar het verschil tussen ironie en waarheid niet en pakte Marcel van Roosmalen, die een radiocolumn over onder andere Forum-kamerlid Gideon van Meijeren schreef, hard aan in hun 'nieuwsprogramma'. Het resulteerde in een stroom aan bedreigingen tegen de columnist en zijn kinderen.

'Hele meutes debielen worden mijn kant opgestuurd'
Wat gaat hij daar tegen doen? Ik zal aangifte doen tegen een mensen die mij dan daadwerkelijk en mijn kinderen hebben bedreigd. Ik zou het liefste ook aangifte doen tegen Arnold Karskens en Ongehoord Nederland omdat ik vind dat je het niet mag uitzenden. Dit is gewoon bewust een meute op iemand afsturen en dat neem ik ook Thierry Baudet en Forum voor Democratie kwalijk. Je weet dat het ironie is en je behandelt het als bloedserieus en dan stuur je gewoon hele meutes debielen richting Wormer." Bekijk het fragment van Jinek hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 17 maart. Je kunt deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Marcel van Roosmalen bij <em>Jinek</em>: 'Forum en Ongehoord Nederland sturen hele meutes debielen richting Wormer' Omroep Ongehoord Nederland snapt blijkbaar het verschil tussen ironie en waarheid niet en pakte Marcel van Roosmalen, die een radiocolumn over onder andere Forum-kamerlid Gideon van Meijeren schreef, hard aan in hun 'nieuwsprogramma'. Het resulteerde in een stroom aan bedreigingen tegen de columnist en zijn kinderen. 'Hele meutes debielen worden mijn kant opgestuurd'Wat gaat hij daar tegen doen? Ik zal aangifte doen tegen een mensen die mij dan daadwerkelijk en mijn kinderen hebben bedreigd. Ik zou het liefste ook aangifte doen tegen Arnold Karskens en Ongehoord Nederland omdat ik vind dat je het niet mag uitzenden. Dit is gewoon bewust een meute op iemand afsturen en dat neem ik ook Thierry Baudet en Forum voor Democratie kwalijk. Je weet dat het ironie is en je behandelt het als bloedserieus en dan stuur je gewoon hele meutes debielen richting Wormer." Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 17 maart. Je kunt deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Marcel van Roosmalen opent de aanval op Gideon van Meijeren: "Bind hem vast" (video) Bekijk deze video »
TV :
Marcel van Roosmalen bij Jinek: 'Forum en Ongehoord Nederland sturen hele meutes debielen richting Wormer'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV