Christijan Albers blikt vooruit op Formule 1-seizoen: "Auto van Max is agressief"

Christijan Albers blikt vooruit op Formule 1-seizoen: "Auto van Max is agressief"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 17 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Christijan Albers</em> blikt vooruit op Formule 1-seizoen: &quot;Auto van Max is agressief&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 17 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Voormalig coureur Christijan Albers wordt één van de gezichten van de Formule 1 bij Viaplay. Hij blikt vooruit op het nieuwe seizoen, dat aankomend weekend van start gaat met de GP van Bahrein. Volgens Albers heeft Max Verstappen een auto die "agressief" is. Dat klinkt goed, maar over Mercedes heeft hij ook wel wat te melden: "Dat ziet er gewoon extreem en geniaal uit." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Christijan Albers blikt vooruit op Formule 1-seizoen: "Auto van Max is agressief"

Voormalig coureur Christijan Albers wordt één van de gezichten van de Formule 1 bij Viaplay. Hij blikt vooruit op het nieuwe seizoen, dat aankomend weekend van start gaat met de GP van Bahrein. Volgens Albers heeft Max Verstappen een auto die "agressief" is. Dat klinkt goed, maar over Mercedes heeft hij ook wel wat te melden: "Dat ziet er gewoon extreem en geniaal uit."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV