Zien: Diederik Jekel en jeugdvriend Jon Karthaus steken film Costa! in nieuw jasje

Zien: Diederik Jekel en jeugdvriend Jon Karthaus steken film Costa! in nieuw jasje

Zien: <em>Diederik Jekel</em> en jeugdvriend <em>Jon Karthaus</em> steken film <em>Costa!</em> in nieuw jasje Wetenschapper Diederik Jekel kennen we vooral door zijn haarscherpe analyses in de coronapandemie. Maar samen met regisseur én beste vriend Jon Karthaus is hij ook het meesterbrein achter de nieuwe versie van de film Costa! De twee heren hebben alles op alles gezet om de culthit van 20 jaar geleden in een nieuw, uiteraard zomers jasje te steken. Costa!! is vanaf donderdag 28 april te zien in de bioscoop. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Diederik Jekel en jeugdvriend Jon Karthaus steken film Costa! in nieuw jasje

Wetenschapper Diederik Jekel kennen we vooral door zijn haarscherpe analyses in de coronapandemie. Maar samen met regisseur én beste vriend Jon Karthaus is hij ook het meesterbrein achter de nieuwe versie van de film Costa! De twee heren hebben alles op alles gezet om de culthit van 20 jaar geleden in een nieuw, uiteraard zomers jasje te steken.

Costa!! is vanaf donderdag 28 april te zien in de bioscoop. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Diederik Jekel en jeugdvriend Jon Karthaus steken film Costa! in nieuw jasje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV