Hilarische beelden: David Beckham prank door James Corden

Hilarische beelden: David Beckham prank door James Corden

Hilarische beelden: <em>David Beckham</em> prank door <em>James Corden</em> James Corden heeft misschien net de ultieme grap uitgehaald bij voetballer David Beckham. De gastheer van The Late Late Show with James Corden liet weten dat de uitgebreide grap hem meer dan twee maanden kostte om te plannen. Bekijk hierboven de hilarische beelden. De PrankBeckham was onlangs in Los Angeles voor de onthulling van een standbeeld in opdracht van zijn voormalige voetbalteam Los Angeles Galaxy. Toen Corden hoorde dat Beckham het voltooide beeld nog moest zien, huurde hij een bemanning in om hun eigen standbeeld te maken. De minder-dan-vleiende versie van Corden van het standbeeld beeldde Beckham met een overdreven uitgesproken kin, wilde ogen en een uiterst stoorde derriere af. Het Beeld David Beckham Backhams reactie"Het is iets anders dan het was toen ik het in Chicago zag", zegt Backham. "Ik bedoel, kijk naar mijn kin. Het lijkt niet echt op mij. Ik bedoel, kijk naar mijn ogen. Het enige dat goed is, is dat haar en dat is het ongeveer. Ik zie echt niet hoe dit kan gaan. Kijk hoe lang mijn armen zijn, ik zie er eerlijk uit als Stretch Armstrong." Kort daarna slaat een vorkheftruckchauffeur "per ongeluk" het beeld omver en verplettert het. Dan komt Corden naar buiten en onthult hij dat hij achter de hele stunt zit. Beckham's verbijsterde reactie is even hilarisch. Bekijk ook Tom Cruise dwingt talkshowhost James Corden om te gaan skydiven Bekijk deze video » Lachen en huilen met Michael Bublé in Carpool Karaoke van James Corden Bekijk deze video »
Viral :
Hilarische beelden: David Beckham prank door James Corden

James Corden heeft misschien net de ultieme grap uitgehaald bij voetballer David Beckham. De gastheer van The Late Late Show with James Corden liet weten dat de uitgebreide grap hem meer dan twee maanden kostte om te plannen. Bekijk hierboven de hilarische beelden.

De Prank
Beckham was onlangs in Los Angeles voor de onthulling van een standbeeld in opdracht van zijn voormalige voetbalteam Los Angeles Galaxy. Toen Corden hoorde dat Beckham het voltooide beeld nog moest zien, huurde hij een bemanning in om hun eigen standbeeld te maken. De minder-dan-vleiende versie van Corden van het standbeeld beeldde Beckham met een overdreven uitgesproken kin, wilde ogen en een uiterst stoorde derriere af.

Het Beeld David Beckham

Backhams reactie
"Het is iets anders dan het was toen ik het in Chicago zag", zegt Backham. "Ik bedoel, kijk naar mijn kin. Het lijkt niet echt op mij. Ik bedoel, kijk naar mijn ogen. Het enige dat goed is, is dat haar en dat is het ongeveer. Ik zie echt niet hoe dit kan gaan. Kijk hoe lang mijn armen zijn, ik zie er eerlijk uit als Stretch Armstrong." Kort daarna slaat een vorkheftruckchauffeur "per ongeluk" het beeld omver en verplettert het. Dan komt Corden naar buiten en onthult hij dat hij achter de hele stunt zit. Beckham's verbijsterde reactie is even hilarisch.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: David Beckham prank door James Corden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV