Dwars door de Lage Landen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dwars door de Lage Landen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dwars door de Lage Landen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Vlaamse presentator Arnout Hauben neemt ons in het nieuwe programma Dwars door de Lage Landen mee op reis door Nederland en België. De hele reis wordt te voet afgelegd door Arnout en zijn vrienden Philippe Niclaes en Ruben Callens. PieterpadHet drietal loopt over Vlaamse wandelpaden van Oostende tot Limburg en eenmaal in Nederland volgen ze het Pieterpad, dat hen vanuit Maastricht door het oosten van Nederland naar Pieterburen brengt. Tijdens de negenhonderd kilometer lange tocht zoekt Arnout naar de verhalen die de streken kleur hebben gegeven. Eerste afleveringIn de eerste aflevering van Dwars door de Lage Landen gaat het nieuwe avontuur van Arnout van start op het strand van Oostende, om van daar verder te trekken door de Vlaamse polders. In Meetkerke maakt hij kennis met Amedé, die vroeger het water uit de polders pompte om het land droog te leggen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De Vlaamse presentator Arnout Hauben neemt ons in het nieuwe programma Dwars door de Lage Landen mee op reis door Nederland en België. De hele reis wordt te voet afgelegd door Arnout en zijn vrienden Philippe Niclaes en Ruben Callens.

Pieterpad
Het drietal loopt over Vlaamse wandelpaden van Oostende tot Limburg en eenmaal in Nederland volgen ze het Pieterpad, dat hen vanuit Maastricht door het oosten van Nederland naar Pieterburen brengt. Tijdens de negenhonderd kilometer lange tocht zoekt Arnout naar de verhalen die de streken kleur hebben gegeven.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van Dwars door de Lage Landen gaat het nieuwe avontuur van Arnout van start op het strand van Oostende, om van daar verder te trekken door de Vlaamse polders. In Meetkerke maakt hij kennis met Amedé, die vroeger het water uit de polders pompte om het land droog te leggen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV