Bekijk beelden van de Vrienden van Amstel LIVE-persconferentie in café Hesp in Amsterdam

Bekijk beelden van de Vrienden van Amstel LIVE-persconferentie in café Hesp in Amsterdam

De Vrienden van Amstel LIVE keert in mei met acht shows terug in Rotterdam Ahoy. Bekijk hieronder de beelden van de Vrienden van Amstel LIVE-persconferentie op 22 maart in café Hesp in Amsterdam.

Lees verder onder de video.

Bekijk beelden van de <em>Vrienden van Amstel LIVE</em>-persconferentie in café <em>Hesp</em> in Amsterdam De Vrienden van Amstel LIVE keert in mei met acht shows terug in Rotterdam Ahoy. Bekijk hieronder de beelden van de Vrienden van Amstel LIVE-persconferentie op 22 maart in café Hesp in Amsterdam. Lees verder onder de video. AmerikaHet nieuws van de nieuwe concertreeks werd dinsdag in café Hesp in Amsterdam bekendgemaakt. Daar waren alle artiesten, onder wie Guus Meeuwis, DI-RECT, Nick & Simon, Chef’Special, Typhoon, Willeke Alberti, Miss Montreal en Suzan & Freek, aanwezig. Wie met elkaar optreden is nog geheim. Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie reisden eerder dit jaar naar Amerika en schreven daar speciaal voor de nieuwe concertreeks het nummer Missen Zou. Helaas werden de mannen daar beroofd. De optredens van De Vrienden van Amstel LIVE vinden plaats van 1 tot en met 4 en van 6 tot en met 9 mei. De kaartverkoop begint zaterdag 26 maart om 10.00 uur. Bekijk ook Bekijk de persconferentie van The Streamers in Olympisch Stadion Bekijk deze video » Rolf Sanchez is in Amerika bij Golden Gate Brigde overvallen: "Hele auto geplunderd" (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Amerika
Het nieuws van de nieuwe concertreeks werd dinsdag in café Hesp in Amsterdam bekendgemaakt. Daar waren alle artiesten, onder wie Guus Meeuwis, DI-RECT, Nick & Simon, Chef’Special, Typhoon, Willeke Alberti, Miss Montreal en Suzan & Freek, aanwezig. Wie met elkaar optreden is nog geheim. Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie reisden eerder dit jaar naar Amerika en schreven daar speciaal voor de nieuwe concertreeks het nummer Missen Zou. Helaas werden de mannen daar beroofd.

De optredens van De Vrienden van Amstel LIVE vinden plaats van 1 tot en met 4 en van 6 tot en met 9 mei. De kaartverkoop begint zaterdag 26 maart om 10.00 uur.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV