Peter van der Vorst reageert op uitlatingen Anouk: "Dat vond ik vervelend"

Peter van der Vorst reageert op uitlatingen Anouk: "Dat vond ik vervelend"

Peter van der Vorst heeft zojuist gereageerd op de uitspraken die Anouk maandag over hem deed. De zangeres vertelde dat Van der Vorst haar een 'backstabber' noemde na haar uitlatingen over de misstanden rondom The Voice. Peter reageert bij RTL Boulevard.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Peter van der Vorst</em> reageert op <em>uitlatingen Anouk</em>: &quot;Dat vond ik vervelend&quot; Peter van der Vorst heeft zojuist gereageerd op de uitspraken die Anouk maandag over hem deed. De zangeres vertelde dat Van der Vorst haar een 'backstabber' noemde na haar uitlatingen over de misstanden rondom The Voice. Peter reageert bij RTL Boulevard. Tekst gaat verder onder de video. Peter van der Vorst reageert"We waren overvallen door haar Instagrampost, op dat moment was het niet aan ons gemeld dat Anouk meteen wilde stoppen bij The Voice. Ook de bewoordingen die ze heeft gebruikt waren heftig voor betrokkenen bij het programma. Dat vond ik vervelend", aldus Peter van der Vorst. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Peter van der Vorst reageert op uitlatingen Anouk: "Dat vond ik vervelend"

Peter van der Vorst reageert
"We waren overvallen door haar Instagrampost, op dat moment was het niet aan ons gemeld dat Anouk meteen wilde stoppen bij The Voice. Ook de bewoordingen die ze heeft gebruikt waren heftig voor betrokkenen bij het programma. Dat vond ik vervelend", aldus Peter van der Vorst.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter van der Vorst reageert op uitlatingen Anouk: "Dat vond ik vervelend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV