Humberto Tan denkt door gênant misverstand dat Tijl Beckand hem met Will Smith vergelijkt

Humberto Tan denkt door gênant misverstand dat Tijl Beckand hem met Will Smith vergelijkt

Tijl Beckand zat maandag aan tafel bij Jinek (dat nog altijd wordt gepresenteerd door Humberto Tan) om te vertellen over het nieuwe seizoen van De Verraders. Halverwege het gesprek ontstaat er een gênant misverstand, waardoor Tan denkt dat Beckand hem met Will Smith vergelijkt...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto Tan</em> denkt door gênant misverstand dat Tijl Beckand hem met <em>Will Smith</em> vergelijkt Tijl Beckand zat maandag aan tafel bij Jinek (dat nog altijd wordt gepresenteerd door Humberto Tan) om te vertellen over het nieuwe seizoen van De Verraders. Halverwege het gesprek ontstaat er een gênant misverstand, waardoor Tan denkt dat Beckand hem met Will Smith vergelijkt... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. "Nog nooit iemand geslagen!"Beckand is als presentator van De Verraders aangeschoven om het spel uit te leggen. Hij vertelt dat de drie verraders binnen een groep van achttien bekende Nederlanders elke nacht een 'getrouwe' vermoorden. Tan is er als de kippen bij om te vertellen dat het niet echt zo is, waarna Beckand vervolgt: "Niet echt, Will Smith!" Tan voelt zich aangevallen: "Hoezo Will Smith?! Ik heb nog nooit in mijn leven iemand geslagen! Dat is niet helemaal waar..." Beckand legt echter snel uit dat hij het niet zo bedoelde. Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 1 april wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto Tan denkt door gênant misverstand dat Tijl Beckand hem met Will Smith vergelijkt

"Nog nooit iemand geslagen!"
Beckand is als presentator van De Verraders aangeschoven om het spel uit te leggen. Hij vertelt dat de drie verraders binnen een groep van achttien bekende Nederlanders elke nacht een 'getrouwe' vermoorden. Tan is er als de kippen bij om te vertellen dat het niet echt zo is, waarna Beckand vervolgt: "Niet echt, Will Smith!" Tan voelt zich aangevallen: "Hoezo Will Smith?! Ik heb nog nooit in mijn leven iemand geslagen! Dat is niet helemaal waar..." Beckand legt echter snel uit dat hij het niet zo bedoelde.

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 1 april wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV