Johan Derksen grapt over vluchtelingen: "Iraanse mannen weten dat Oekraïense vrouwen alleen zijn"

Johan Derksen grapt over vluchtelingen: "Iraanse mannen weten dat Oekraïense vrouwen alleen zijn"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> grapt over vluchtelingen: &quot;Iraanse mannen weten dat Oekraïense vrouwen alleen zijn&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Waar veel Nederlanders de Oekraïeners in de eerste weken van de oorlog met open armen ontvingen, begint het sentiment nu al een beetje om te slaan. Dat heeft vooral te maken met het gierende gebrek aan ruimte voor vluchtelingen. Zo vertelt Wilfred Genee dat er in de plaats Opperdoes (Noord-Holland) Iraanse mannen en Oekraïense vrouwen door elkaar zitten. Johan Derksen maakt meteen een grap over deze vluchtelingen: "Die Iraanse mannen weten natuurlijk dat die vrouwen alleen gekomen zijn!" Je kunt de beste fragmenten alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Waar veel Nederlanders de Oekraïeners in de eerste weken van de oorlog met open armen ontvingen, begint het sentiment nu al een beetje om te slaan. Dat heeft vooral te maken met het gierende gebrek aan ruimte voor vluchtelingen. Zo vertelt Wilfred Genee dat er in de plaats Opperdoes (Noord-Holland) Iraanse mannen en Oekraïense vrouwen door elkaar zitten. Johan Derksen maakt meteen een grap over deze vluchtelingen: "Die Iraanse mannen weten natuurlijk dat die vrouwen alleen gekomen zijn!"

Je kunt de beste fragmenten alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV