Johan Derksen heeft enorme hekel aan vleestaks: "De betutteling, om gek van te worden"

Johan Derksen heeft enorme hekel aan vleestaks: "De betutteling, om gek van te worden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> heeft enorme hekel aan <em>vleestaks</em>: &quot;De betutteling, om gek van te worden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Johan Derksen is het overduidelijk niet eens met de vleestaks, een voorstel van ChristenUnie-minister Henk Staghouwer. De "betutteling" is volgens Derksen "om gek van te worden"; volgens hem moeten mensen zélf de keuze kunnen maken om wel of geen vlees te eten, zonder dat ze gedwongen worden door torenhoge prijzen vanwege de verhoogde belasting. Zelf eet Derksen overigens al jaren geen vlees meer omdat hij vroeger behoorlijk aan de maat was. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen is het overduidelijk niet eens met de vleestaks, een voorstel van ChristenUnie-minister Henk Staghouwer. De "betutteling" is volgens Derksen "om gek van te worden"; volgens hem moeten mensen zélf de keuze kunnen maken om wel of geen vlees te eten, zonder dat ze gedwongen worden door torenhoge prijzen vanwege de verhoogde belasting. Zelf eet Derksen overigens al jaren geen vlees meer omdat hij vroeger behoorlijk aan de maat was.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV