Bart Ettekoven: 'Lil Kleine is intens verrot van binnen' (Shownieuws)

Bart Ettekoven: 'Lil Kleine is intens verrot van binnen' (Shownieuws)

De slappe en redelijk omgeloofwaardige excuus-video van Lil Kleine vanuit Thailand kwam uiteraard ook voorbij in Shownieuws, waar niet alle deskundigen staan te springen op de terugkomst van de verguisde rapper naar Nederland. Als Jorik aan het einde van de video zegt dat hij 'ons' snel hoopt te zien sneert Bart Ettekoven: "Wij jou niet."

'Werkt aan toxische gedrag'
De hoofdredacteur van Weekend noemt het een slecht toneelspel en heeft daar natuurlijk wel een punt. Patty Brard ziet het anders: "Je kan het dus absoluut nooit goed doen in de Nederlandse showbusiness op dit moment." Ze vindt het eigenlijk ook wel prijzenswaardig dat Kleine iets aan zijn toxische gedrag doet: "En dan is het weer niet goed dat hij het doet!'

'Lil Kleine is intens verrot van binnen'
Voor Ettekoven is de maat echter vol en zijn er gewoon iets te vaak nare dingen gebeurd: "Eerst zien dan geloven. Hij is zo intens verrot van binnen als je het mij vraagt." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Bart Ettekoven: '<em>Lil Kleine</em> is intens verrot van binnen' (Shownieuws) De slappe en redelijk omgeloofwaardige excuus-video van Lil Kleine vanuit Thailand kwam uiteraard ook voorbij in Shownieuws, waar niet alle deskundigen staan te springen op de terugkomst van de verguisde rapper naar Nederland. Als Jorik aan het einde van de video zegt dat hij 'ons' snel hoopt te zien sneert Bart Ettekoven: "Wij jou niet." 'Werkt aan toxische gedrag'De hoofdredacteur van Weekend noemt het een slecht toneelspel en heeft daar natuurlijk wel een punt. Patty Brard ziet het anders: "Je kan het dus absoluut nooit goed doen in de Nederlandse showbusiness op dit moment." Ze vindt het eigenlijk ook wel prijzenswaardig dat Kleine iets aan zijn toxische gedrag doet: "En dan is het weer niet goed dat hij het doet!' 'Lil Kleine is intens verrot van binnen'Voor Ettekoven is de maat echter vol en zijn er gewoon iets te vaak nare dingen gebeurd: "Eerst zien dan geloven. Hij is zo intens verrot van binnen als je het mij vraagt." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: 'Lil Kleine krijgt agressietraining in Bangkok' Bekijk deze video » John van den Heuvel over excuses Lil Kleine: "Daders vallen vaak terug in oud gedrag" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV