Martien Meiland in Code van Coppens: ‘Ik doe nog liever 1000x Chateau Meiland’

Martien Meiland in Code van Coppens: ‘Ik doe nog liever 1000x Chateau Meiland’

In Code van Coppens krijgen de BN’ers het weer zwaar te verduren. Een van de duo’s moet in de escaperoom op z’n kop naar beneden om een sleutel te pakken. Martien Meiland offert zich op en Britt Dekker piest in haar broek van het lachen. “Ik doe nog liever 1000x Chateau Meiland”, aldus Martien. “Het zweet staat in m’n naad.”

Bekijk de video van Code van Coppens hieronder.

Het nieuwe seizoen van Code van Coppens is vanaf zaterdag 2 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Martien Meiland in <em>Code van Coppens</em>: ‘Ik doe nog liever 1000x Chateau Meiland’ In Code van Coppens krijgen de BN’ers het weer zwaar te verduren. Een van de duo’s moet in de escaperoom op z’n kop naar beneden om een sleutel te pakken. Martien Meiland offert zich op en Britt Dekker piest in haar broek van het lachen. “Ik doe nog liever 1000x Chateau Meiland”, aldus Martien. “Het zweet staat in m’n naad.” Bekijk de video van Code van Coppens hieronder. Het nieuwe seizoen van Code van Coppens is vanaf zaterdag 2 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Code van Coppens: Leonie ter Braak en Tina de Bruin plassen in broek van angst Bekijk deze video » Zaterdag in Code van Coppens: Martien Meiland gilt het uit Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV