Zien: Dit is waarom Lil Kleine zich niet tot Jaimie Vaes richt in spijtbetuiging

Zien: Dit is waarom Lil Kleine zich niet tot Jaimie Vaes richt in spijtbetuiging

Nadat rapper Lil Kleine donderdag voor het eerst van zich liet horen na de vermeende mishandeling van zijn vriendin, heeft ook Jaimie Vaes via haar advocaat gereageerd. Ze is niet te spreken over de excuusvideo van haar ex-vriend Jorik. Verslaggever Jordi Versteegden vertelt waarom.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Dit is waarom <em>Lil Kleine</em> zich niet tot <em>Jaimie Vaes</em> richt in <em>spijtbetuiging</em> Nadat rapper Lil Kleine donderdag voor het eerst van zich liet horen na de vermeende mishandeling van zijn vriendin, heeft ook Jaimie Vaes via haar advocaat gereageerd. Ze is niet te spreken over de excuusvideo van haar ex-vriend Jorik. Verslaggever Jordi Versteegden vertelt waarom. Tekst gaat verder onder de video. Niet persoonlijkDe rapper richtte zich in zijn video niet persoonlijk tot Jaimie en zoontje Lío, terwijl dit toch echt de personen zijn die het meest geraakt zijn door zijn acties. Volgens Jordi Versteegden is Jorik voorwaardelijk vrijgelaten en mag hij geen contact zoeken met Jaimie en Lío, dus ook niet via een spijtbetuigingsvideo. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Rob Goossens over vrijlating Lil Kleine: "Circus buiten de gevangenis" (video) Bekijk deze video » Zien: 'Lil Kleine krijgt agressietraining in Bangkok' Bekijk deze video » Bart Ettekoven: 'Lil Kleine is intens verrot van binnen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: Dit is waarom Lil Kleine zich niet tot Jaimie Vaes richt in spijtbetuiging

Niet persoonlijk
De rapper richtte zich in zijn video niet persoonlijk tot Jaimie en zoontje Lío, terwijl dit toch echt de personen zijn die het meest geraakt zijn door zijn acties. Volgens Jordi Versteegden is Jorik voorwaardelijk vrijgelaten en mag hij geen contact zoeken met Jaimie en Lío, dus ook niet via een spijtbetuigingsvideo.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit is waarom Lil Kleine zich niet tot Jaimie Vaes richt in spijtbetuiging of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV