Vanavond in Ik Vertrek: 5-jarige Stein vermaakt zich prima in Portugal

Vanavond in Ik Vertrek: 5-jarige Stein vermaakt zich prima in Portugal

Het NPO 1-programma Ik Vertrek is vanaf vanavond terug met een reeks nieuwe afleveringen. In de eerste uitzending wordt het avontuur van Gerard, Denise en hun 5-jarige zoontje Stein gevolgd. Het gezin gaat in Portugal een nieuw leven opbouwen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Ik Vertrek</em>: 5-jarige Stein vermaakt zich prima in <em>Portugal</em> Het NPO 1-programma Ik Vertrek is vanaf vanavond terug met een reeks nieuwe afleveringen. In de eerste uitzending wordt het avontuur van Gerard, Denise en hun 5-jarige zoontje Stein gevolgd. Het gezin gaat in Portugal een nieuw leven opbouwen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Tekst gaat verder onder de video. Gastenverblijf in PortugalHet gezin vertrekt naar het Portugese gehucht Alcantarilha. Ze hebben hun oog laten vallen op een oude boerderij waar ze een gastenverblijf in willen bouwen. Gerard en Denise verkopen al hun spullen, terwijl het pand nog helemaal niet van hen is. Zoontje Stein vermaakt zich in ieder geval prima in Portugal. Ik Vertrek is vanaf zaterdag 2 april wekelijks om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik vertrek: Zuid-Afrikaanse bouwvakkers stapelen fout op fout, zelfs waterleiding doorgehakt Bekijk deze video » Zien: twee Ik vertrek-stellen openen kaaswinkel in Duitsland onder grote belangstelling Bekijk deze video » Ik Vertrek gemist? Vakantieparadijs voor surfers laat op zich wachten Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Ik Vertrek: 5-jarige Stein vermaakt zich prima in Portugal

Gastenverblijf in Portugal
Het gezin vertrekt naar het Portugese gehucht Alcantarilha. Ze hebben hun oog laten vallen op een oude boerderij waar ze een gastenverblijf in willen bouwen. Gerard en Denise verkopen al hun spullen, terwijl het pand nog helemaal niet van hen is. Zoontje Stein vermaakt zich in ieder geval prima in Portugal.

Ik Vertrek is vanaf zaterdag 2 april wekelijks om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV