Zien: Jan Smit eist een verrassing van Toppers-collega's voor z'n 5 jarig jubileum

Zien: Jan Smit eist een verrassing van Toppers-collega's voor z'n 5 jarig jubileum

Dat er binnenkort weer een Toppers-concertreeks aankomt, is al reden genoeg voor een feestje. Maar Jan Smit heeft nóg twee mooie mijlpalen die wat hem betreft wel een cadeautje verdienen. Dit vertelt hij tijdens de Toppers-thema lancering. Een van deze mijlpalen is zijn 5 jarig jubileum bij de Toppers. Maar Rene Froger en Jeroen van der Boom lijken het nut niet te zien van een verrassing voor deze mijlpaal. "Ik hoop dat ze nog bijdraaien. Je kan dat niet onder het tapijt schuiven", zegt Jan stellig.

Bekijk het RTL Boulevard-fragment met Froger, Van der Boom en Smit hieronder.

Zien: <em>Jan Smit</em> eist een verrassing van Toppers-collega's voor z'n <em>5 jarig jubileum</em> Dat er binnenkort weer een Toppers-concertreeks aankomt, is al reden genoeg voor een feestje. Maar Jan Smit heeft nóg twee mooie mijlpalen die wat hem betreft wel een cadeautje verdienen. Dit vertelt hij tijdens de Toppers-thema lancering. Een van deze mijlpalen is zijn 5 jarig jubileum bij de Toppers. Maar Rene Froger en Jeroen van der Boom lijken het nut niet te zien van een verrassing voor deze mijlpaal. "Ik hoop dat ze nog bijdraaien. Je kan dat niet onder het tapijt schuiven", zegt Jan stellig. Bekijk het RTL Boulevard-fragment met Froger, Van der Boom en Smit hieronder. Bekijk ook Jan Smit over nieuwe seizoen Beste Zangers: "Op korte termijn op pad" Bekijk deze video » Dit is de reden dat Gerard Joling afwezig was bij Toppers-thema lancering (video) Bekijk deze video »
Show :
Zien: Jan Smit eist een verrassing van Toppers-collega's voor z'n 5 jarig jubileum


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jan Smit eist een verrassing van Toppers-collega's voor z'n 5 jarig jubileum of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV