Bradley in De slechtste chauffeur van Nederland: 'Niet goed voor onze relatie'

Bradley in De slechtste chauffeur van Nederland: 'Niet goed voor onze relatie'

Bradley was de ‘grote winnaar’ van het tiende seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland, en hij is terug. Bradley wil op het parcours even laten zien hoe het moet, maar het verloopt allemaal weer desastreus. Hij rijdt poppen aan, houdt zijn handen niet aan het stuur. En tot overmaat van ramp zit zijn vriend Michael er de hele tijd naast met commentaar. "Dit is niet goed voor onze relatie."

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

Het nieuwe seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland is sinds woensdag 6 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Bradley in <em>De slechtste chauffeur van Nederland</em>: 'Niet goed voor onze relatie' Bradley was de ‘grote winnaar’ van het tiende seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland, en hij is terug. Bradley wil op het parcours even laten zien hoe het moet, maar het verloopt allemaal weer desastreus. Hij rijdt poppen aan, houdt zijn handen niet aan het stuur. En tot overmaat van ramp zit zijn vriend Michael er de hele tijd naast met commentaar. "Dit is niet goed voor onze relatie." Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. Het nieuwe seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland is sinds woensdag 6 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. De Slechtste Chauffeur van Nederland: Jongen rijdt over de voet van scooterbestuurder (video) Bekijk deze video » De slechtste chauffeur van Nederland: Wassima rijdt bijna auto en vuilnisman aan Bekijk deze video »
TV :
Bradley in De slechtste chauffeur van Nederland: 'Niet goed voor onze relatie'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV