The Passion 2022 is donderdag 14 april te zien bij NPO 1: bekijk hier de promo

The Passion 2022 is donderdag 14 april te zien bij NPO 1: bekijk hier de promo

Over precies een week kun je bij NPO 1 kijken naar de nieuwe editie van The Passion. Het grote spektakel over de lijdensweg van Jezus vindt dit jaar plaats in Doetinchem, en Soy Kroon speelt deze keer de rol van Jezus.

Lees verder onder de video.

<em>The Passion 2022</em> is donderdag 14 april te zien bij NPO 1: bekijk hier de promo Over precies een week kun je bij NPO 1 kijken naar de nieuwe editie van The Passion. Het grote spektakel over de lijdensweg van Jezus vindt dit jaar plaats in Doetinchem, en Soy Kroon speelt deze keer de rol van Jezus. Lees verder onder de video. Ook Noortje Herlaar, Ruud de Wild en Dennis Weening doen meeIn de promo zijn alvast wat beelden te zien van de 2022-versie van The Passion. Naast Kroon doen onder anderen Kim-Lian van der Meij, Noortje Herlaar, Ruud de Wild en Dennis Weening mee. Elk jaar wordt het Paasspektakel opgevoerd met nieuwe Nederlandse acteurs en zangers, zij brengen bekende popliedjes ten gehore die in het historische verhaal passen. Bekijk de promo voor The Passion in de video hierboven. The Passion 2022 is op donderdag 14 april om 20.30 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je The Passion terugkijken bij Gids.tv. Repetitie The Passion: Noortje Herlaar zingt Als Het Avond Is van Suzan & Freek Bekijk deze video » Op1: Soy Kroon gaat in The Passion een 'rebelse en brutale' Jezus spelen Bekijk deze video »

Ook Noortje Herlaar, Ruud de Wild en Dennis Weening doen mee
In de promo zijn alvast wat beelden te zien van de 2022-versie van The Passion. Naast Kroon doen onder anderen Kim-Lian van der Meij, Noortje Herlaar, Ruud de Wild en Dennis Weening mee. Elk jaar wordt het Paasspektakel opgevoerd met nieuwe Nederlandse acteurs en zangers, zij brengen bekende popliedjes ten gehore die in het historische verhaal passen.

Bekijk de promo voor The Passion in de video hierboven.

The Passion 2022 is op donderdag 14 april om 20.30 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je The Passion terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV