Video: Is herinvoering dienstplicht een goed idee?

Video: Is herinvoering dienstplicht een goed idee?

Video: Is herinvoering <em>dienstplicht</em> een goed idee? Volgens twee derde van de Nederlandse bevolking is het herinvoeren van de militaire dienstplicht een goed idee. Het Hart van Nederland panel heeft hier onderzoek naar gedaan. In Zweden zijn al een aantal jaar dienstplichtigen actief, waarvan de opleiding vervolgens (deels) wordt betaald. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Johan Derksen en René van der Gijp vertellen over dienstplicht: "Verschrikkelijk" Bekijk deze video » Minister Kajsa Ollongren in Op1 over dienstplicht: 'Zie ik niet snel gebeuren' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Volgens twee derde van de Nederlandse bevolking is het herinvoeren van de militaire dienstplicht een goed idee. Het Hart van Nederland panel heeft hier onderzoek naar gedaan. In Zweden zijn al een aantal jaar dienstplichtigen actief, waarvan de opleiding vervolgens (deels) wordt betaald.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Is herinvoering dienstplicht een goed idee? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV