Video: Verslavingsartsen waarschuwen voor gevaarlijke imitatie-slaapmiddelen

Video: Verslavingsartsen waarschuwen voor gevaarlijke imitatie-slaapmiddelen

Video: <em>Verslavingsartsen</em> waarschuwen voor gevaarlijke <em>imitatie-slaapmiddelen</em> Verslavingsartsen zien dat het aantal mensen dat verslaafd is geraakt aan benzodiazepines toeneemt. Dat zijn slaapmiddelen die je uitsluitend op recept kunt krijgen. Helaas is er ook veel imitatie op de markt, die online worden aangeboden. Dat maakt het aanschaffen een stuk makkelijker. Volgens ervaringsdeskundige Geert is dat levensgevaarlijk. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Bekijk ook Grace in Big Brother: ‘Ik ben verslaafd aan porno kijken en met mezelf spelen’ Bekijk deze video » Najib Amhali open in Hoge Bomen over drank en drugsverslaving: 'Ik was de weg kwijt' Bekijk deze video » Sarah van Soelen over verslavingen en André Hazes: bekijk de hele podcast Bekijk deze video »
TV :
Video: Verslavingsartsen waarschuwen voor gevaarlijke imitatie-slaapmiddelen

Verslavingsartsen zien dat het aantal mensen dat verslaafd is geraakt aan benzodiazepines toeneemt. Dat zijn slaapmiddelen die je uitsluitend op recept kunt krijgen. Helaas is er ook veel imitatie op de markt, die online worden aangeboden. Dat maakt het aanschaffen een stuk makkelijker. Volgens ervaringsdeskundige Geert is dat levensgevaarlijk.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Verslavingsartsen waarschuwen voor gevaarlijke imitatie-slaapmiddelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV