Ik Vertrek gemist? Oplopende kosten bij Estée & Taïf in de Dominicaanse Republiek

Ik Vertrek gemist? Oplopende kosten bij Estée & Taïf in de Dominicaanse Republiek

Gisteren zagen we in Ik Vertrek de Utrechtse Estée en Taïf die verkasten naar een pand in kitesurfwalhalla Cabarete. Het staat er vervallen bij en er moet een hoop gebeuren, maar het stel vertrouwt blind op hun Dominicaanse aannemer. Totdat de beoogde 50.000 euro voor de verbouwing veel te weinig blijkt te zijn... Bekijk het fragment hieronder.

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik Vertrek</em> gemist? Oplopende kosten bij <em>Estée &amp; Taïf</em> in de Dominicaanse Republiek Gisteren zagen we in Ik Vertrek de Utrechtse Estée en Taïf die verkasten naar een pand in kitesurfwalhalla Cabarete. Het staat er vervallen bij en er moet een hoop gebeuren, maar het stel vertrouwt blind op hun Dominicaanse aannemer. Totdat de beoogde 50.000 euro voor de verbouwing veel te weinig blijkt te zijn... Bekijk het fragment hieronder. Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Vertrek gemist? Vakantieparadijs voor surfers laat op zich wachten Bekijk deze video » Vanavond in Ik Vertrek: Estée en Taïf emigreren naar de Dominicaanse Republiek Bekijk deze video »
TV :
Ik Vertrek gemist? Oplopende kosten bij Estée & Taïf in de Dominicaanse RepubliekActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV