Uitstel van executie: Robin en Rasha proberen uithuiszetting te voorkomen

Uitstel van executie: Robin en Rasha proberen uithuiszetting te voorkomen

Vanavond helpen Martijn Krabbé en zijn team in het programma Uitstel van executie Robin en Rasha. Ze zijn samen met hun twee dochters al drie keer van caravan naar caravan verhuisd. Het stel heeft geen recht op urgentie voor een nieuwe woning en ze dreigen over een week waarschijnlijk op straat komen te staan.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Uitstel van executie</em>: Robin en Rasha proberen <em>uithuiszetting</em> te voorkomen Vanavond helpen Martijn Krabbé en zijn team in het programma Uitstel van executie Robin en Rasha. Ze zijn samen met hun twee dochters al drie keer van caravan naar caravan verhuisd. Het stel heeft geen recht op urgentie voor een nieuwe woning en ze dreigen over een week waarschijnlijk op straat komen te staan. Tekst gaat verder onder de video. Illegaal wonen in chaletDe Nederlandse Robin en Egyptische Rasha wonen samen met hun twee kinderen van drie en vijf al een jaar noodgedwongen en illegaal in een klein vakantiechalet. Over precies één week staat het gezin op straat, ze verkeren in ernstige financiële problemen en hebben daarnaast ook hoge schulden. Uitstel van Executie is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Uitstel van executie: ‘Het is andermans huis, blijf van die spullen af!’ Bekijk deze video » Uitstel van executie: Marjo heeft enorme financiële problemen door ex-geliefde Bekijk deze video »
TV :
Uitstel van executie: Robin en Rasha proberen uithuiszetting te voorkomen

Illegaal wonen in chalet
De Nederlandse Robin en Egyptische Rasha wonen samen met hun twee kinderen van drie en vijf al een jaar noodgedwongen en illegaal in een klein vakantiechalet. Over precies één week staat het gezin op straat, ze verkeren in ernstige financiële problemen en hebben daarnaast ook hoge schulden.

Uitstel van Executie is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV