MEAU over haar succesvolle 3FM-belletje: "Ineens live in de uitzending" (Jinek)

MEAU over haar succesvolle 3FM-belletje: "Ineens live in de uitzending" (Jinek)

Het zijn gouden jaren voor de Nederlandstalige Pop en dat was ook goed te merken tijdens de uitreiking van de Edison Pop 2022. Want daar regende het prijzen voor jonge artiesten die gigantische successen boeken met zingen in hun eigen taal. Artiesten Mart Hoogkamer, MEAU en Froukje vertellen dinsdag bij Jinek over hun succes. MEAU belde zelf het radiostation 3FM en zo begon haar goedlopende carrière.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 12 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

MEAU over haar succesvolle 3FM-belletje: &quot;Ineens live in de uitzending&quot; (<em>Jinek</em>) Het zijn gouden jaren voor de Nederlandstalige Pop en dat was ook goed te merken tijdens de uitreiking van de Edison Pop 2022. Want daar regende het prijzen voor jonge artiesten die gigantische successen boeken met zingen in hun eigen taal. Artiesten Mart Hoogkamer, MEAU en Froukje vertellen dinsdag bij Jinek over hun succes. MEAU belde zelf het radiostation 3FM en zo begon haar goedlopende carrière. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 12 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Jinek: wordt het 'echte' Maradona-shirt wel geveild? Bekijk deze video » Jinek gemist? Boekenweekessay Marieke Lucas wordt besproken Bekijk deze video »
TV :
MEAU over haar succesvolle 3FM-belletje: "Ineens live in de uitzending" (Jinek)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op MEAU over haar succesvolle 3FM-belletje: "Ineens live in de uitzending" (Jinek) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV