Bekijk de HLF8-compilatie van dinsdag 12 april met Steven Brunswijk als wingman

Bekijk de HLF8-compilatie van dinsdag 12 april met Steven Brunswijk als wingman

Hieronder zie je fragmenten uit HLF8 van dinsdag 12 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk de <em>HLF8</em>-compilatie van dinsdag 12 april met <em>Steven Brunswijk</em> als wingman Hieronder zie je fragmenten uit HLF8 van dinsdag 12 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Steven Brunswijk was gisteren de wingman van de avond. Met als gasten: Mart de Kruif en Gregory Sedoc over het belang van de Invictus Games, Marianne Timmer en Willem Visser over de documentaire van Louis van Gaal ‘Louis’, Philip Kammeijer en Joris Voorhoeve over het ophalen van Oekraïense vluchtelingen en tot slot Sam Hagens over het stoppen van Lilianne Ploumen. Bekijk de compilatie van deze uitzending hierboven. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Thomas Cammaert bij HLF8 over Belgische mol Philippe Minguet Bekijk deze video » The Passion 2022: Thomas, Peggy en Jasmine blikken vooruit Bekijk deze video »

Steven Brunswijk was gisteren de wingman van de avond. Met als gasten: Mart de Kruif en Gregory Sedoc over het belang van de Invictus Games, Marianne Timmer en Willem Visser over de documentaire van Louis van Gaal ‘Louis’, Philip Kammeijer en Joris Voorhoeve over het ophalen van Oekraïense vluchtelingen en tot slot Sam Hagens over het stoppen van Lilianne Ploumen.

Bekijk de compilatie van deze uitzending hierboven.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de HLF8-compilatie van dinsdag 12 april met Steven Brunswijk als wingman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV