Keuringsdienst van Waarde: Mini bloemkool en komkommers zijn helemaal hip maar waarom?

Keuringsdienst van Waarde: Mini bloemkool en komkommers zijn helemaal hip maar waarom?

Van baby broccoli tot baby biet. Mini komkommers tot mini krieltjes. Er is geen groente die niet een kopje kleiner is gemaakt. Maar waarom? En hoe? Keuringsdienst van waarde heeft het in de nieuwste aflevering over de kleine groentes. Je ziet het morgenvanavond bij NPO 3.

Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde (13 april) hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van Waarde</em>: Mini bloemkool en komkommers zijn helemaal hip maar waarom? Van baby broccoli tot baby biet. Mini komkommers tot mini krieltjes. Er is geen groente die niet een kopje kleiner is gemaakt. Maar waarom? En hoe? Keuringsdienst van waarde heeft het in de nieuwste aflevering over de kleine groentes. Je ziet het morgenvanavond bij NPO 3. Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde (13 april) hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Alle kleuren kaas in Keuringsdienst van Waarde: Wordt kaas geverfd? (video) Bekijk deze video » Keuringsdienst van waarde: Waarom zit gemodificeerd zetmeel overal in en wat is het? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV