Video: man overleden na schietpartij in Oss, dader op de vlucht geslagen

Video: man overleden na schietpartij in Oss, dader op de vlucht geslagen

Video: man overleden na <em>schietpartij</em> in Oss, dader op de vlucht geslagen Een 23-jarige man is donderdagmiddag overleden na een schietpartij aan de Leeuwerikhof in Oss. Volgens de politie is er nog niemand aangehouden en is de dader op de vlucht geslagen. Er zouden door buurtbewoners meerdere schoten zijn gehoord. Rond 16.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Undercoveractie leidt tot arrestatie puppyhandelaar op Marktplaats (video) Bekijk deze video » Nabestaanden Carlo Heuvelman over vrijlating hoofdverdachte: "Wordt beloond voor zwijgen" (video) Bekijk deze video » Johnny de Mol blijft HLF8 presenteren: ‘Laat me niet aan de kant duwen’ Bekijk deze video » ZIEN: Lachgasgebruikster sjeest als een aso over de weg tijdens politieachtervolging Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een 23-jarige man is donderdagmiddag overleden na een schietpartij aan de Leeuwerikhof in Oss. Volgens de politie is er nog niemand aangehouden en is de dader op de vlucht geslagen. Er zouden door buurtbewoners meerdere schoten zijn gehoord. Rond 16.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV