Jinek: hielp advocaat Youssef T. bij ontsnappingsplan van Ridouan Taghi?

Jinek: hielp advocaat Youssef T. bij ontsnappingsplan van Ridouan Taghi?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

In Jinek spreekt onder anderen Saskia Belleman over Youssef T. Hij is de advocaat en neef van topcrimineel Ridouan Taghi. Volgens het OM zou hij zijn positie hebben misbruikt om Ridouan te helpen met een plan om te ontsnappen uit de zwaarbeveiligde gevangenis in Vught.

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: hielp advocaat Youssef T. bij ontsnappingsplan van Ridouan Taghi? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. In Jinek spreekt onder anderen Saskia Belleman over Youssef T. Hij is de advocaat en neef van topcrimineel Ridouan Taghi. Volgens het OM zou hij zijn positie hebben misbruikt om Ridouan te helpen met een plan om te ontsnappen uit de zwaarbeveiligde gevangenis in Vught. Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending LuckyTV: Wendy en Sonja mogen blijven van boer Rob na stelen van een ton Bekijk deze video » Winston Gerschtanowitz onder vuur bij Eva Jinek: "Opgericht om knaken te verdienen!" Bekijk deze video » Jinek: Soundos El Ahmadi wil ‘Soundos’ in comedyserie humaner maken Bekijk deze video » Jinek gemist? Mark Rutte kon lekker roddelen met 'fijn mens' Lilianne Ploumen Bekijk deze video » Alexander Klöpping in Jinek over grote overname Pódimo: ‘Podcast is zó’n groeimarkt’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek: hielp advocaat Youssef T. bij ontsnappingsplan van Ridouan Taghi?Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV