Tropenjaren gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tropenjaren gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tropenjaren gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de nieuwe comedyserie Tropenjaren wekelijks rond 21.10 uur te zien op NPO 3. In deze serie belichten Henry van Loon en Jelka van Houten de ongemakken van het kersverse ouderschap en een vorig leven dat nooit meer terugkomt. Nieuwe faseWanneer Jelle en Rosa hun eerste kind krijgen begint een nieuwe fase in hun leven. De jonge ouders proberen niet alleen het beste te doen voor hun dochter Stella, maar proberen ook hun werkende leven en relatie voort te zetten zoals het altijd was: sexy en ambitieus. Uitgaan en feesten lijken echter plaats te maken voor luiers en babysitters. Eerste afleveringIn de eerste aflevering is te zien hoe Jelle en Rosa snakken naar een avondje zonder Stella: eindelijk weer even los in eigen huis met harde muziek, sigaretten en seks. Terwijl Rosa en Jelle het maximale uit hun kortstondige vrijheid proberen te persen, verpesten ze het weekendje wandelen van Jelles ouders. Ondertussen hebben Bregje en Steve een spontane date. :[broadcast:videos](ids:"441592,405175" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanaf vanavond is de nieuwe comedyserie Tropenjaren wekelijks rond 21.10 uur te zien op NPO 3. In deze serie belichten Henry van Loon en Jelka van Houten de ongemakken van het kersverse ouderschap en een vorig leven dat nooit meer terugkomt.

Nieuwe fase
Wanneer Jelle en Rosa hun eerste kind krijgen begint een nieuwe fase in hun leven. De jonge ouders proberen niet alleen het beste te doen voor hun dochter Stella, maar proberen ook hun werkende leven en relatie voort te zetten zoals het altijd was: sexy en ambitieus. Uitgaan en feesten lijken echter plaats te maken voor luiers en babysitters.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering is te zien hoe Jelle en Rosa snakken naar een avondje zonder Stella: eindelijk weer even los in eigen huis met harde muziek, sigaretten en seks. Terwijl Rosa en Jelle het maximale uit hun kortstondige vrijheid proberen te persen, verpesten ze het weekendje wandelen van Jelles ouders. Ondertussen hebben Bregje en Steve een spontane date.

:[broadcast:videos](ids:"441592,405175" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV