Video: Spelers PSV vieren feest na krankzinnige bekerfinale tegen Ajax

Video: Spelers PSV vieren feest na krankzinnige bekerfinale tegen Ajax

PSV heeft zondag de TOTO KNVB Beker gewonnen. In de finale werd er met 2-1 gewonnen van Ajax. Uit handen van voormalig trainer Guus Hiddink hebben Cody Gakpo en Marco van Ginkel de KNVB-beker in handen gekregen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Spelers PSV</em> vieren feest na krankzinnige <em>bekerfinale</em> tegen Ajax PSV heeft zondag de TOTO KNVB Beker gewonnen. In de finale werd er met 2-1 gewonnen van Ajax. Uit handen van voormalig trainer Guus Hiddink hebben Cody Gakpo en Marco van Ginkel de KNVB-beker in handen gekregen. Tekst gaat verder onder de video. PSV-AJAXHet was de vierde keer dat PSV en Ajax elkaar troffen in de finale van de KNVB-beker. De ploeg van Erik ten Hag kwam in de eerste helft op voorsprong, maar PSV verraste met twee goals vlak na rust. De ploeg uit Eindhoven wint voor het eerst sinds 2012 de KNVB-beker. Bekijk de video van ESPN NL hierboven. Bekijk ook PSV - Ajax: 0-1 door Ryan Gravenberch Bekijk deze video » PSV - Ajax: 1-1 door Erick Gutierrez Bekijk deze video » PSV - Ajax: 2-1 door Cody Gakpo Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Spelers PSV vieren feest na krankzinnige bekerfinale tegen Ajax

PSV-AJAX
Het was de vierde keer dat PSV en Ajax elkaar troffen in de finale van de KNVB-beker. De ploeg van Erik ten Hag kwam in de eerste helft op voorsprong, maar PSV verraste met twee goals vlak na rust. De ploeg uit Eindhoven wint voor het eerst sinds 2012 de KNVB-beker.

Bekijk de video van ESPN NL hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV