Emotionele Bea in Million Dollar Island: ‘Ik trek het niet meer’

Emotionele Bea in Million Dollar Island: ‘Ik trek het niet meer’

In Million Dollar Island strijden veel mensen om een polsbandje zodat ze op het eiland mogen blijven en wellicht naar huis gaan met een miljoen euro aan prijzengeld. Vanaf D-day wordt de strijd alleen nog maar heviger. Bea kijkt ook uit naar D-day, maar om een andere reden. Zij wordt emotioneel en vertelt dat ze wel weer toe is aan wat comfort en graag naar huis wil. “Een dag houd ik nog wel uit tot morgen, maar beslist niet meer”, aldus Bea. “Ik trek het niet meer.”

Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

Emotionele Bea in <em>Million Dollar Island</em>: ‘Ik trek het niet meer’ In Million Dollar Island strijden veel mensen om een polsbandje zodat ze op het eiland mogen blijven en wellicht naar huis gaan met een miljoen euro aan prijzengeld. Vanaf D-day wordt de strijd alleen nog maar heviger. Bea kijkt ook uit naar D-day, maar om een andere reden. Zij wordt emotioneel en vertelt dat ze wel weer toe is aan wat comfort en graag naar huis wil. “Een dag houd ik nog wel uit tot morgen, maar beslist niet meer”, aldus Bea. “Ik trek het niet meer.” Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Zondag is het D-day in Million Dollar Island: dit gebeurde tot nu toe Bekijk deze video » Stefan sneert bij exit Million Dollar Island: ‘Altijd rotte eieren in een groep’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV