Oplichters Aangepakt: wie heeft de vader van Brian vermoord?

Oplichters Aangepakt: wie heeft de vader van Brian vermoord?

Kees van der Spek en zijn team doken in het bijzondere en verdrietige verhaal van de getraumatiseerde Brian, wiens vader onder verdachte omstandigheden om het leven kwam. Wie zou daar verantwoordelijk voor kunnen zijn? Bekijk een fragment uit de uitzending van Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt hieronder.

<em>Oplichters Aangepakt</em>: wie heeft de vader van Brian vermoord? Kees van der Spek en zijn team doken in het bijzondere en verdrietige verhaal van de getraumatiseerde Brian, wiens vader onder verdachte omstandigheden om het leven kwam. Wie zou daar verantwoordelijk voor kunnen zijn? Bekijk een fragment uit de uitzending van Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt hieronder. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Oplichters Aangepakt: wie heeft de vader van Brian vermoord?

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's