Katja Schuurman tijdens première Costa: "Ik heb een hele leuke man ontmoet" (video)

Katja Schuurman tijdens première Costa: "Ik heb een hele leuke man ontmoet" (video)

Katja Schuurman is aanwezig bij de première van de gloednieuwe Costa-film waar zij een rol in speelt. Er wordt niet alleen gesproken over de populaire klassieker, maar ook haar liefdesleven komt aan bod. Daar heeft de actrice wel wat over te zeggen.

<em>Katja Schuurman</em> tijdens première <em>Costa</em>: &quot;Ik heb een hele leuke man ontmoet&quot; (video) Katja Schuurman is aanwezig bij de première van de gloednieuwe Costa-film waar zij een rol in speelt. Er wordt niet alleen gesproken over de populaire klassieker, maar ook haar liefdesleven komt aan bod. Daar heeft de actrice wel wat over te zeggen. Vlinders"Ik heb een hele leuke man ontmoet", begint Katja. Over de man kan ze weinig zeggen, het is nog heel pril, aldus de actrice. Ze gaat echter met een goed gevoel de zomer in: "Na maanden janken, die vlinders zijn toch veel leuker." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Eva Jinek: 'Zitten er wel weer halfnaakte lichamen in Costa!!?' (video) Bekijk deze video » Jinek gemist? Katja Schuurman over kritiek op Floris van Bommel-campagne in Zanzibar Bekijk deze video » Video: dochter Katja Schuurman wil actrice worden om deze specifieke reden Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vlinders
"Ik heb een hele leuke man ontmoet", begint Katja. Over de man kan ze weinig zeggen, het is nog heel pril, aldus de actrice. Ze gaat echter met een goed gevoel de zomer in: "Na maanden janken, die vlinders zijn toch veel leuker."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV