Erik Mouthaan onthult dat hij met New Yorkers naar bed ging voor bijzondere verhalen

Erik Mouthaan onthult dat hij met New Yorkers naar bed ging voor bijzondere verhalen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Erik Mouthaan</em> onthult dat hij met New Yorkers naar bed ging voor <em>bijzondere verhalen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Amerika-correspondent Erik Mouthaan heeft een boek geschreven over zijn ervaringen in de Verenigde Staten. Daarin is hij verrassend openhartig; zo stelt Mouthaan dat hij New Yorkers leerde kennen door met ze naar bed te gaan, waarna hij ontdekte dat hij op deze manier bijzondere verhalen te horen kreeg. Dat varieert van mensen die illegaal in de Verenigde Staten wonen tot New Yorkers die enorme schulden hebben en eigenlijk helemaal niet in het dure Manhattan kunnen wonen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Erik Mouthaan onthult dat hij met New Yorkers naar bed ging voor bijzondere verhalen

Amerika-correspondent Erik Mouthaan heeft een boek geschreven over zijn ervaringen in de Verenigde Staten. Daarin is hij verrassend openhartig; zo stelt Mouthaan dat hij New Yorkers leerde kennen door met ze naar bed te gaan, waarna hij ontdekte dat hij op deze manier bijzondere verhalen te horen kreeg. Dat varieert van mensen die illegaal in de Verenigde Staten wonen tot New Yorkers die enorme schulden hebben en eigenlijk helemaal niet in het dure Manhattan kunnen wonen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV