Video: Koningsspelen 2022 geopend door Willem-Alexander en Máxima

Video: Koningsspelen 2022 geopend door Willem-Alexander en Máxima

Willem-Alexander en Máxima hebben vrijdag in Delft de 10e editie van de Koningsspelen geopend en de koning benadrukte daarbij nog maar eens dat jongeren veel moeten bewegen: "Ze moeten beseffen hoe belangrijk het is om van de bank af te komen. Achter de televisie weg, achter de tablets weg en geen Playstation. Hup naar buiten en gewoon aan het sporten." Bekijk de video van Zappsport hieronder.

Video: <em>Koningsspelen 2022</em> geopend door Willem-Alexander en Máxima Willem-Alexander en Máxima hebben vrijdag in Delft de 10e editie van de Koningsspelen geopend en de koning benadrukte daarbij nog maar eens dat jongeren veel moeten bewegen: "Ze moeten beseffen hoe belangrijk het is om van de bank af te komen. Achter de televisie weg, achter de tablets weg en geen Playstation. Hup naar buiten en gewoon aan het sporten." Bekijk de video van Zappsport hieronder. Bekijk ook Videoclip: FitTop10 (Koningsspelen 2022) Bekijk deze video » Koningin Máxima: 'Zo vaak sport ik per week' (Koningsspelen 2022) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Koningsspelen 2022 geopend door Willem-Alexander en Máxima


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Koningsspelen 2022 geopend door Willem-Alexander en Máxima of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV