Glennis Grace openhartig over vechtpartij in Jumbo: "Kon ik het maar terugdraaien"

Glennis Grace openhartig over vechtpartij in Jumbo: "Kon ik het maar terugdraaien"

Zangeres Glennis Grace werd op 12 februari aangehouden nadat ze verhaal kwam halen in een supermarkt in Amsterdam omdat haar zoon er zou zijn aangevallen. Er ontstond een grote vechtpartij waardoor de zangeres en haar zoon drie dagen vastzaten in de gevangenis. De zangeres blikt in RTL Boulevard voor het eerst terug op het incident.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Glennis Grace</em> openhartig over <em>vechtpartij</em> in <em>Jumbo</em>: &quot;Kon ik het maar terugdraaien&quot; Zangeres Glennis Grace werd op 12 februari aangehouden nadat ze verhaal kwam halen in een supermarkt in Amsterdam omdat haar zoon er zou zijn aangevallen. Er ontstond een grote vechtpartij waardoor de zangeres en haar zoon drie dagen vastzaten in de gevangenis. De zangeres blikt in RTL Boulevard voor het eerst terug op het incident. Tekst gaat verder onder de video. 'Kon ik het maar terugdraaien'"Ik heb spijt van de keuzes die ik heb gemaakt. Ik ben mens en dat wil niet zeggen dat je alles maar mag doen, maar het is gebeurd. Kon ik het maar terugdraaien", aldus Glennis Grace. De zangeres betuigt opnieuw haar spijt en geeft toe dat zij verkeerd gehandeld heeft. Het hele interview zie je vanavond in RTL Boulevard, om 18.35 uur op RTL 4. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Glennis Grace trekt boetenkleed aan na eerste optreden: "Heel confronterend" Bekijk deze video » Vrouw Hans Kazàn geeft gezondheidsupdate in RTL Boulevard: 'Eindeloos donkere tunnel' Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? 'Nieuw album Anouk persoonlijk en intiem' (video) Bekijk deze video » Zien: Prins Harry gespot in een pub in Den Haag (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Video: Rechtbank spreekt drie verdachten vrij in merkwaardige daterape-zaak Bekijk deze video » Documentairemaker André Hazes in RTL Boulevard: 'Hij is enorm open geweest' (video) Bekijk deze video » Zien: Renée van Wegberg en Bettina Holwerda druk bezig met theaterconcert Bekijk deze video » Bekijk ook Fans Glennis Grace lyrisch over optreden Venlo: 'Waanzinnig, geweldige show' (video) Bekijk deze video »
TV :
Glennis Grace openhartig over vechtpartij in Jumbo: "Kon ik het maar terugdraaien"

'Kon ik het maar terugdraaien'
"Ik heb spijt van de keuzes die ik heb gemaakt. Ik ben mens en dat wil niet zeggen dat je alles maar mag doen, maar het is gebeurd. Kon ik het maar terugdraaien", aldus Glennis Grace. De zangeres betuigt opnieuw haar spijt en geeft toe dat zij verkeerd gehandeld heeft. Het hele interview zie je vanavond in RTL Boulevard, om 18.35 uur op RTL 4.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Glennis Grace openhartig over vechtpartij in Jumbo: "Kon ik het maar terugdraaien" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV