Stefan de Vries in Op1: 'Verkiezingswinst Marine Le Pen betekent einde EU (video)

Stefan de Vries in Op1: 'Verkiezingswinst Marine Le Pen betekent einde EU (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De Fransen gaan zondag naar de stembus en Europa kijkt met grote belangstelling toe. Blijft Emmanuel Macron president van Frankrijk of wordt het de radicaalrechtse Marine Le Pen?

Lees verder onder de video.

Stefan de Vries in <em>Op1</em>: 'Verkiezingswinst <em>Marine Le Pen</em> betekent einde EU (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Fransen gaan zondag naar de stembus en Europa kijkt met grote belangstelling toe. Blijft Emmanuel Macron president van Frankrijk of wordt het de radicaalrechtse Marine Le Pen? Lees verder onder de video. Europese UnieOud-correspondent in Frankrijk Stefan de Vries en met Europarlementariër Malik Azmani waren te gast in Op1. De Vries reageerde op de vraag wat er gebeurt als Le Pen de verkiezingen wint: 'Dat is het einde van de Europese Unie.' Azmani voegt toe: 'Dat zou meer impact hebben dan de Brexit.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Stefan de Vries in Op1: 'Verkiezingswinst Marine Le Pen betekent einde EU (video)

Europese Unie
Oud-correspondent in Frankrijk Stefan de Vries en met Europarlementariër Malik Azmani waren te gast in Op1. De Vries reageerde op de vraag wat er gebeurt als Le Pen de verkiezingen wint: 'Dat is het einde van de Europese Unie.' Azmani voegt toe: 'Dat zou meer impact hebben dan de Brexit.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV