College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat het nieuwe seizoen van College Tour van start, het interviewprogramma waarin Twan Huys met behulp van een zaal vol studenten een spraakmakende gast ondervraagt. In de eerste aflevering is presentator Tim Hofman te gast. The Voice of HollandRuim tien miljoen mensen zagen de #BOOS-aflevering van Hofman over de misstanden bij The Voice of Holland. Met zijn YouTube-kanaal vecht de presentator onbevreesd - en met draaiende camera - tegen onrecht. Dat levert hem een keer een gebroken kaak op, maar ook de Televizier-Ster voor Beste Online Videoserie. MondkapjesdealHofman weet met zijn content regelmatig het nieuws te halen, bijvoorbeeld door afleveringen over het kinderpardon en de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden. Dit jaar wordt Tim Hofman uitgeroepen tot meest invloedrijke persoon in de media en presenteert hij op televisie de programma's Over mijn lijk en Pak de macht. :[broadcast:videos](ids:"429814,413746" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van College Tour van start, het interviewprogramma waarin Twan Huys met behulp van een zaal vol studenten een spraakmakende gast ondervraagt. In de eerste aflevering is presentator Tim Hofman te gast.

The Voice of Holland
Ruim tien miljoen mensen zagen de #BOOS-aflevering van Hofman over de misstanden bij The Voice of Holland. Met zijn YouTube-kanaal vecht de presentator onbevreesd - en met draaiende camera - tegen onrecht. Dat levert hem een keer een gebroken kaak op, maar ook de Televizier-Ster voor Beste Online Videoserie.

Mondkapjesdeal
Hofman weet met zijn content regelmatig het nieuws te halen, bijvoorbeeld door afleveringen over het kinderpardon en de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden. Dit jaar wordt Tim Hofman uitgeroepen tot meest invloedrijke persoon in de media en presenteert hij op televisie de programma's Over mijn lijk en Pak de macht.

:[broadcast:videos](ids:"429814,413746" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV