Zondag in Million Dollar Island: Spanning stijgt aan de roulettetafel (video)

Zondag in Million Dollar Island: Spanning stijgt aan de roulettetafel (video)

Zondag in <em>Million Dollar Island</em>: Spanning stijgt aan de roulettetafel (video) Welke zes mensen moeten vanavond het spel spelen? De verliezers moeten meteen het eiland verlaten. De spanning stijgt aan de roulettetafel. Bekijk een fragment hierboven. Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Million Dollar Island: In een team snijden is niet goed voor het vertrouwen (video) Bekijk deze video » Daisy in Million Dollar Island: ‘Je weet niet wie je vrienden zijn op dit moment’ Bekijk deze video »

Welke zes mensen moeten vanavond het spel spelen? De verliezers moeten meteen het eiland verlaten. De spanning stijgt aan de roulettetafel. Bekijk een fragment hierboven. Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Million Dollar Island: Spanning stijgt aan de roulettetafel (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV