Kees van der Spek over gearresteerde Circus Renz-broers: "Verdenking poging tot moord"

Kees van der Spek over gearresteerde Circus Renz-broers: "Verdenking poging tot moord"

De circuswereld is in rep en roer nu er die broers van de beroemde familie Renz zijn aangehouden na een poging tot moord. De verdenking van het Openbaar Ministerie is pittig, Kees van der Spek reageert in RTL Boulevard op deze bizarre ontwikkeling.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Kees van der Spek</em> over gearresteerde <em>Circus Renz-broers</em>: &quot;Verdenking poging tot moord&quot; De circuswereld is in rep en roer nu er die broers van de beroemde familie Renz zijn aangehouden na een poging tot moord. De verdenking van het Openbaar Ministerie is pittig, Kees van der Spek reageert in RTL Boulevard op deze bizarre ontwikkeling. Tekst gaat verder onder de video. Verdenking moordMaandag na de Paasvoorstelling in Arnhem zijn de drie Circus Renz-broers aangehouden, het zou om een geëscaleerde ruzie gaan met een concurrent uit de circuswereld. Volgens Kees van der Spek is er momenteel van alles gaande in de industrie en dan met name in Duitsland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kees van der Spek over gearresteerde Circus Renz-broers: "Verdenking poging tot moord"

Verdenking moord
Maandag na de Paasvoorstelling in Arnhem zijn de drie Circus Renz-broers aangehouden, het zou om een geëscaleerde ruzie gaan met een concurrent uit de circuswereld. Volgens Kees van der Spek is er momenteel van alles gaande in de industrie en dan met name in Duitsland.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV