Henny Vrienten overleden: bekijk zijn duet Als je wint met Herman Brood

Henny Vrienten overleden: bekijk zijn duet Als je wint met Herman Brood

Maandag heeft Mojo bekendgemaakt dat Henny Vrienten op 73-jarige leeftijd is overleden. De muzikant, die in de jaren ’80 uitgroeide tot een grote ster in Nederland met Doe Maar, was al enige tijd ziek. Met Doe Maar scoorde Vrienten meerdere hits, waaronder Doris Day, 32 Jaar, Is Dit Alles en De Bom. Ook werkte hij samen met veel andere artiesten, waaronder Herman Brood. In 1984 scoorden ze samen een grote hit met Als je wint.

Bekijk een gesprek over Als je wint en een optreden van Henny Vrienten en Herman Brood in de video hieronder.

Henny Vrienten overleden: bekijk zijn duet <em>Als je wint</em> met Herman Brood Maandag heeft Mojo bekendgemaakt dat Henny Vrienten op 73-jarige leeftijd is overleden. De muzikant, die in de jaren ’80 uitgroeide tot een grote ster in Nederland met Doe Maar, was al enige tijd ziek. Met Doe Maar scoorde Vrienten meerdere hits, waaronder Doris Day, 32 Jaar, Is Dit Alles en De Bom. Ook werkte hij samen met veel andere artiesten, waaronder Herman Brood. In 1984 scoorden ze samen een grote hit met Als je wint. Bekijk een gesprek over Als je wint en een optreden van Henny Vrienten en Herman Brood in de video hieronder. DWDD: Henny Vrienten en zonen zingen In Jouw Armen Bekijk deze video » Video: Henny Vrienten (1948-2022) schreef afscheidslied DWDD Bekijk deze video »
Muziek :
Henny Vrienten overleden: bekijk zijn duet Als je wint met Herman Brood


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Henny Vrienten overleden: bekijk zijn duet Als je wint met Herman Brood of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV