Cornald Maas onthult appcontact met Henny Vrienten, die niet in Volle Zalen wilde

Cornald Maas onthult appcontact met Henny Vrienten, die niet in Volle Zalen wilde

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Cornald Maas</em> onthult appcontact met <em>Henny Vrienten</em>, die niet in <em>Volle Zalen</em> wilde Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Naar aanleiding van de grote musical De koning van Amsterdam, die dit najaar in première gaat in de Nederlandse theaters, wilde Cornald Maas Henny Vrienten (die de muziek schreef) graag in Volle Zalen hebben. Net op de dag dat Maas hem wilde contacten kwam echter het bericht uit dat Vrienten ongeneeslijk ziek was. Hij probeerde het tóch, maar Vrienten wees het verzoek vriendelijk af - hij wilde zijn downfall niet delen met het publiek. Dat ging gepaard met de gevleugelde woorden: "Old soldiers never die, they just fade away." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Mart de Kruif in Op1 over omsingeld Marioepol: "Hopelijk strijken Russen met hand over het hart" Bekijk deze video » Op1 gemist? Mart de Kruif verwacht deze week een felle strijd door de Russen Bekijk deze video » Op1 gemist? Adviseur Zelensky voorspelt einde oorlog, Mart de Kruif reageert Bekijk deze video » Op1: KWF begonnen met een pilot palliatieve zorg voor oncologische zorgverleners Bekijk deze video » Op1: dit is waarom Tess Wester stopte bij topclub CSM Boekarest Bekijk deze video » Tess Wester in Op1 over Roemeense topclub: "Lachen aan het ontbijt werd niet gewaardeerd" Bekijk deze video » Op1 gemist? Eefje de Visser spreekt bewondering voor Henny Vrienten uit: "Kleurrijke schrijfstijl" Bekijk deze video » Leo Blokhuis lovend over Henny Vrienten: "Lichtend voorbeeld voor Nederlandstalige bands" Bekijk deze video »
Talkshow :
Cornald Maas onthult appcontact met Henny Vrienten, die niet in Volle Zalen wilde

Naar aanleiding van de grote musical De koning van Amsterdam, die dit najaar in première gaat in de Nederlandse theaters, wilde Cornald Maas Henny Vrienten (die de muziek schreef) graag in Volle Zalen hebben. Net op de dag dat Maas hem wilde contacten kwam echter het bericht uit dat Vrienten ongeneeslijk ziek was. Hij probeerde het tóch, maar Vrienten wees het verzoek vriendelijk af - hij wilde zijn downfall niet delen met het publiek. Dat ging gepaard met de gevleugelde woorden: "Old soldiers never die, they just fade away."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV