LuckyTV: verdrietige koning Willy wil "even alleen zijn" met Henny Vrienten

LuckyTV: verdrietige koning Willy wil "even alleen zijn" met Henny Vrienten

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: verdrietige koning Willy wil &quot;even alleen zijn&quot; met <em>Henny Vrienten</em> Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Ook bij koning Willy is het overlijden van Henny Vrienten, de frontman van Doe Maar, ingeslagen als een bom. Zijn vrouw Máxima was maandag behoorlijk in de war, omdat Willy al de hele dag op zijn kamer zat met keiharde muziek van Doe Maar uit de speakers. Een bediende opent de deur en vraagt de majesteit wat er gaande is, maar die geeft aan: "Ik wil even alleen zijn. Met Henny." Zo zie je maar weer, de muziek van Doe Maar oversteeg alle rangen en klassen. Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Frans van Drimmelen gaat als mascotte aan de slag bij FC Antwerp Bekijk deze video » LuckyTV: Sigrid Kaag geeft bizarre persconferentie waarin ze eigen vragen beantwoordt Bekijk deze video » Zien: Russen breken in bij het Journaal, alleen het weer nog te zien Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: verdrietige koning Willy wil "even alleen zijn" met Henny Vrienten

Ook bij koning Willy is het overlijden van Henny Vrienten, de frontman van Doe Maar, ingeslagen als een bom. Zijn vrouw Máxima was maandag behoorlijk in de war, omdat Willy al de hele dag op zijn kamer zat met keiharde muziek van Doe Maar uit de speakers. Een bediende opent de deur en vraagt de majesteit wat er gaande is, maar die geeft aan: "Ik wil even alleen zijn. Met Henny." Zo zie je maar weer, de muziek van Doe Maar oversteeg alle rangen en klassen.

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: verdrietige koning Willy wil "even alleen zijn" met Henny Vrienten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV