Molacties: 1000,- weggegooid met onnodig telefoontje in Wie is de Mol? 2018

Molacties: 1000,- weggegooid met onnodig telefoontje in Wie is de Mol? 2018

Molacties: 1000,- weggegooid met onnodig telefoontje in Wie is de Mol? 2018 BNNVARA-presentator Jan Versteegh was de Mol in Wie Is De Mol? 2018. Met veel flair, een fanatieke instelling en een hoop bravoure hield hij zijn medekandidaten (en half Nederland) wekenlang voor de gek. Dit zijn zijn molacties in het seizoen van seizoen 18 van Wie is de Mol? De Mol verspeelt in deze eerste aflevering duizend euro met een onnodig telefoontje... Bekijk ook de complete compilatie met alle molacties van seizoen 18.
TV :

BNNVARA-presentator Jan Versteegh was de Mol in Wie Is De Mol? 2018. Met veel flair, een fanatieke instelling en een hoop bravoure hield hij zijn medekandidaten (en half Nederland) wekenlang voor de gek. Dit zijn zijn molacties in het seizoen van seizoen 18 van Wie is de Mol? De Mol verspeelt in deze eerste aflevering duizend euro met een onnodig telefoontje...

Bekijk ook de complete compilatie met alle molacties van seizoen 18.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Molacties: 1000,- weggegooid met onnodig telefoontje in Wie is de Mol? 2018 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, compilatie, presentator, wie is de mol?, eerste aflevering, instelling, telefoontje, weggegooid, jan versteegh, bnnvara, de mol, molactie, molacties, vijf landen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.