Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven steken de draak met Kim-Lian

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven steken de draak met Kim-Lian

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven steken de draak met Kim-Lian In het SBS-programma De Mannen van Taal nemen Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven presentatrice Kim-Lian van der Meij op de hak. Ze bellen een voormalige fan en zoeken uit wat die van huidige carriére van het SBS-boegbeeld weet. Bekijk hoe Nick en Simon het geheel gadeslaan. De Mannen van Taal gemist? Jeroen & Dennis bezingen de nachtegaal Bekijk deze video » Nick en Simon doen het vooral voor de 'likes' Bekijk deze video »
TV :

In het SBS-programma De Mannen van Taal nemen Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven presentatrice Kim-Lian van der Meij op de hak. Ze bellen een voormalige fan en zoeken uit wat die van huidige carriére van het SBS-boegbeeld weet. Bekijk hoe Nick en Simon het geheel gadeslaan.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven steken de draak met Kim-Lian of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: taal, media, bellen, presentatrice, social media, creatief, fragmenten, sbs, nick en simon, te koop, tv-programma, hits, draak, steken, sbs6, dennis van de ven, jeroen van koningsbrugge, kim-lian van der meij, fan, mannen, geluid, de mannen van taal

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.