Saskia Noort over outfit Boekenbal: 'Mijn vagina-ketting kwam niet op tijd met de post'

Saskia Noort over outfit Boekenbal: 'Mijn vagina-ketting kwam niet op tijd met de post'

Saskia Noort over outfit Boekenbal: 'Mijn vagina-ketting kwam niet op tijd met de post' Voor aanvang van het jaarlijkse Boekenbal zijn traditiegetrouw een aantal schrijfsters te gast bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Ze blikken vol verwachting vooruit op de avond die komen gaat. Gekleed in schitterende jurken vertellen ze over het thema van dit jaar: 'de moeder de vrouw'. Saskia Noort liet weten hard op zoek te zijn geweest naar een vagina-ketting: "Die is ook heel erg mooi maar die kwam niet op tijd met de post." Heleen van Royen, ook aanwezig, houdt ook wel van dergelijke artistieke uitingen. Bekijk het hele fragment. Bekijk ook Trijntje Oosterhuis presenteert nieuwe single 'Dit is voor mij' Bekijk deze video » DWDD gemist: Ivo Niehe over interview met mister Speaker Bekijk deze video »
TV :
Saskia Noort over outfit Boekenbal: 'Mijn vagina-ketting kwam niet op tijd met de post'

Voor aanvang van het jaarlijkse Boekenbal zijn traditiegetrouw een aantal schrijfsters te gast bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Ze blikken vol verwachting vooruit op de avond die komen gaat. Gekleed in schitterende jurken vertellen ze over het thema van dit jaar: 'de moeder de vrouw'.

Saskia Noort liet weten hard op zoek te zijn geweest naar een vagina-ketting: "Die is ook heel erg mooi maar die kwam niet op tijd met de post." Heleen van Royen, ook aanwezig, houdt ook wel van dergelijke artistieke uitingen. Bekijk het hele fragment.

Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Saskia Noort over outfit Boekenbal: 'Mijn vagina-ketting kwam niet op tijd met de post' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV