Paul de Leeuw geeft eerste cadeautje uit Paul Pakt Uit weg in DWDD

Paul de Leeuw geeft eerste cadeautje uit Paul Pakt Uit weg in DWDD

Paul de Leeuw geeft eerste cadeautje uit Paul Pakt Uit weg in DWDD Paul de Leeuw heeft vanavond zijn eerste cadeautje uit Paul Pakt Uit weggegeven in het NPO-programma De Wereld Draait Door. Hij was bij Matthijs van Nieuwkerk te gast als tafelheer. In zijn nieuwe RTL-show - die dus Paul Pakt Uit heet - gaat hij elke zaterdagavond rond primetime cadeautjes weggeven. In DWDD geeft Paul de Leeuw al een voorproefje van cadeautjes die hij weg gaat geven: een sentimenteel liedje over de afgelopen week waarin de schietpartij in Utrecht natuurlijk centraal staat. Hij zinght Als de liefde maar blijft winnen, een cover van Daniel Lohues. Bekijk hierboven de beelden. LEES OOK: Paul Pakt Uit eerste eigen RTL-programma voor Paul de Leeuw Paul Pakt Uit is een feelgood-show, waarin veel korte, bijzondere momenten te zien zullen zijn. Het is daarmee een programma voor het hele gezin. Paul Pakt Uit is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Paul Pakt Uit terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Paul de Leeuw heeft vanavond zijn eerste cadeautje uit Paul Pakt Uit weggegeven in het NPO-programma De Wereld Draait Door. Hij was bij Matthijs van Nieuwkerk te gast als tafelheer. In zijn nieuwe RTL-show - die dus Paul Pakt Uit heet - gaat hij elke zaterdagavond rond primetime cadeautjes weggeven.

In DWDD geeft Paul de Leeuw al een voorproefje van cadeautjes die hij weg gaat geven: een sentimenteel liedje over de afgelopen week waarin de schietpartij in Utrecht natuurlijk centraal staat. Hij zinght Als de liefde maar blijft winnen, een cover van Daniel Lohues. Bekijk hierboven de beelden.

LEES OOK: Paul Pakt Uit eerste eigen RTL-programma voor Paul de Leeuw

Paul Pakt Uit is een feelgood-show, waarin veel korte, bijzondere momenten te zien zullen zijn. Het is daarmee een programma voor het hele gezin.

Paul Pakt Uit is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Paul Pakt Uit terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Paul de Leeuw geeft eerste cadeautje uit Paul Pakt Uit weg in DWDD of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV