Onbekende man dringt woning Wybren van Haga binnen: "Het gaat veel te ver nu"

Onbekende man dringt woning Wybren van Haga binnen: "Het gaat veel te ver nu"

Een man is donderdagmiddag de woning van Kamerlid Wybren van Haga binnengedrongen. Dat zei de fractievoorzitter van BVNL tijdens het stikstofdebat in de Tweede Kamer. Het Kamerlid is er duidelijk door geraakt en doet daarom een oproep aan zijn medepolitici: "Het gaat veel te ver nu!"

Tekst gaat verder onder de video.

Onbekende man dringt woning <em>Wybren van Haga</em> binnen: &quot;Het gaat veel te ver nu&quot; Een man is donderdagmiddag de woning van Kamerlid Wybren van Haga binnengedrongen. Dat zei de fractievoorzitter van BVNL tijdens het stikstofdebat in de Tweede Kamer. Het Kamerlid is er duidelijk door geraakt en doet daarom een oproep aan zijn medepolitici: "Het gaat veel te ver nu!" Tekst gaat verder onder de video. Huis binnengedrongen"Een uur geleden is een man mijn huis binnengedrongen. Politie erbij, ontzettend vervelende situatie", veltelt Van Haga in de Tweede Kamer. GroenLinks-leider Jesse Klaver vindt het verschrikkelijk wat Van Haga is overkomen. "Heel veel sterkte met de situatie." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Schorsing dreigt voor Thierry Baudet: Partijen in Tweede Kamer dienen klacht in Bekijk deze video » Caroline van der Plas presenteert nieuw stikstofplan met JA21 tijdens debat (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Huis binnengedrongen
"Een uur geleden is een man mijn huis binnengedrongen. Politie erbij, ontzettend vervelende situatie", veltelt Van Haga in de Tweede Kamer. GroenLinks-leider Jesse Klaver vindt het verschrikkelijk wat Van Haga is overkomen. "Heel veel sterkte met de situatie."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Onbekende man dringt woning Wybren van Haga binnen: "Het gaat veel te ver nu" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV